Aktuality

Nový seriál rozhovorů s MUDr. Jonášem

Počínaje dnem 22. 11. 2022 pro příznivce detoxikace Marion zveřejňujeme každý týden jeden díl seriálu rozhovorů s panem doktorem Jonášem na různá témata, která se týkají zejména zdraví, životního stylu a detoxikace samotné.

Seminář Olšanka 19.10.2019

Dne 19.10.2019 proběhla v hotelu Olšanka přednáška „Optimalizace detoxikačních a imunoaktivačních postupů“. Přednáškový sál byl naplněn k prasknutí a atmosféra připomínala staré zlaté časy detoxikačních seminářů. Věříme, že…

Seminář Olšanka 25.5.2019

Přátelské setkání terapeutů 25.5.2019 v hotelu Olšanka, kde se zájemci o preparáty firmy MARION dozvěděli, jak jednotlivé přípravky používat.

Detoxikační arsenál firmy Marion

MUDr. Josef Jonáš poprvé oficiálně představil nové produkty firmy Marion s.r.o. Kromě již prodávajícího se elektronického přístroje Marion, detoxikační spreje Marion, detoxikační kapsle Marion a také dva testovací kufříky a…

30 let Křížovky života

Ve čtvrtek 12. dubna se ve spolupráci s časopisem Regenerace konal v Městské knihovně v Praze Slavnostní večer u příležitosti 30. výročí vydání knihy MUDr. Josefa Jonáše - Křížovka života.