Coronavirus a emoce

Až se budou sčítat škody způsobené Coronavirem, to bude mazec. Nemyslím tím počty zemřelých ani hospodářské škody. Mohu parafrázovat výrok po teroristickém útoku na N.Y. dvojčata „Svět již nikdy nebude takový, jako před pandemií viru“.

Jsem lékař, lidé přede mnou odkládají masku dospělosti. Pod ní je strach, neskutečný strach. Jen málokdo má stresovou odolnost předsedy vlády. Ostatně proto je předsedou vlády. My obyčejní bychom na to neměli.

Velkým nebezpečím pro člověka jsou jeho emoce. Strach a úzkost patří mezi nejstarší emoce. Mají za následek nejen mnoho nemocí, především však ztrátu radosti a životní pohody. A lidé se bojí, jejich srdce je sevřené strachy, neznámá obluda se na ně řítí ze všech stran. Protože se celý lékařský život zabývám úzkostí, strachem a stresem, tak vím, že nejen imunitou je člověk živ. Vytvořil jsem pro Marion tři preparáty: Emotion, Tens a Afirm. Stres a strach jsou jasné. Afirm bude blízký těm, kteří vědí něco o pozitivním myšlení. K špatnému myšlení máme sklony. V současné době se negativní myšlení stalo velkou zátěží.

Ostatně velká část strachu je způsobena naší pasivitou v roli, kterou právě v době coronaviru hrajeme. Čekat bez vlastní aktivity na ránu osudu, to je, jak říká syn Andreas, „Velké, špatné“. Doufám, že tato zkušenost přivede mnohé lidi k detoxikaci, což je aktivní přístup k životu.

Utečte viru, ale i strachu, buďte šťastnější.

Doporučenou detoxikační sestavou Marion pro nadcházející dny jsou preparáty Mun nebo Anti-Anti B, Rescirk, Ver, Emotion, Tens a Afirm.