Marion – nový fenomén detoxikace

Marion – nový fenomén detoxikace

S rozšířením přístroje Marion se objevil nový fenomén detoxikace. Ten je potřeba vysvětlit.
Přístroj Marion je naprogramován k odstranění konkrétních toxinů. Má však ještě jeden důležitý účinek; nikdy totiž nejsme schopni podchytit, pojmenovat a odstranit všechny toxiny, které na nás mají vliv v prostředí celé zeměkoule. Budu tvrdit, že pracujeme jen s malým zlomkem těchto toxinů.
Organismus člověka má pochopitelně schopnost tyto toxiny likvidovat, degradovat v játrech, vylučovat močí, stolicí, potem, hlenem či slzami. Čím lepší má organismus schopnost autonomní detoxikace, tím je člověk zdravější.
Problém člověka tkví v tom, že existuje řada vlivů, které detoxikaci blokují. Dochází tak ke kumulování toxinů v organismu. Cílem detoxikace je odstraňovat tyto bloky. Přístroj Marion to dokáže excelentně. Způsobuje tím ovšem nový přechodný problém. Uvolněné toxiny odchází hlavně močí. Předtím ovšem kolují v krvi. Dostávají se tak k buňkám celého organismu. To může vyvolávat pocity únavy, změny v žilní stěně a řadu dalších projevů. Tyto toxické vlivy nejsou nebezpečné. Jsou přechodné a signalizují vlastně úspěšně probíhající detoxikační proces. Tak, jak jsem uvedl, detoxikace probíhá i v případě toxinů, o kterých nemáme ani tušení.
Tímto článkem bych chtěl zejména rozptýlit obavy některých uživatelů Marionu. Rozptýlit jejich obavy z pocitů, které v začátcích užívání Marionu pociťují. Ať už zmíněný pocit únavy, ale také třeba poruchy spánku, nadměrné pocení, změny chuti na různé potraviny, otoky nohou, vystupování žil a řadu dalších příznaků. Jde o přechodný detoxikační proces, trvající 1 – 6 měsíců! Specifický je pak u lidí, kteří dlouhodobě užívají nějaké léky proti bolesti, proti depresi a další.
MUDr. Josef Jonáš

0782_pKQrqM