Marion – pokroky v aplikaci přístroje

Myslím, že každý uživatel přístroje Marion ví, že jde o elektronickou variantu detoxikace. Umělá inteligence je schopna nahradit a předčit živého terapeuta. Výhodou přístroje Marion je i to, že je stále k dispozici. Jeho využití se na základě zkušeností stovek uživatelů od počátečních záměrů mění.
Mnoho lidí nosí Marion od rána do večera jako hodinky. Konstatují zvýšenou odolnost a akceschopnost. Jiní uživatelé si Marion připínají na celou noc, protože zjistili, že prohlubuje spánek. Můj článek má však dnes zcela jiný cíl. Při vývoji detoxikačních sprejů a kapslí v rámci Řízené a kontrolované detoxikace jsem došel k poznatkům, které mohou výrazně zlepšit výsledky užívání Marionu.

Závěry vylepšení detoxikačního procesu jsou jednoduché. Detoxikace tkání probíhá v závislosti na funkčnosti této tkáně. Kvalita funkce je závislá na nezbytných látkách pro tuto funkci; vitamínech, minerálních látkách a stopových prvcích. Souhrnně nazývaných biogenní prvky.
Nejčastější deficit nacházíme u magnezia (hořčíku). Hořčík je nezbytný nejméně pro 200 pochodů v orgánech v tkáních. Jeho spotřeba extrémně stoupá ve stresu a emocionálních zátěžích. Stravou prakticky nelze jeho potřebu uhradit.
Mnoho lidí příležitostně hořčík užívá. Obvykle to nemá žádný smysl. Většina hořčíkových výrobků je pro organismus nevyužitelná, nevstřebatelná. Všeobecně také není známo, že i při dobrém vstřebávání trvá nasycení tkání hořčíkem 3 – 6 měsíců!
Mají – li tkáně dostatek hořčíku, začnou se dít velmi pozitivní změny. Tkáně vykazují uvolňování toxinů, které se pomocí Marionu likvidují. Organismus je vylučuje močí, stolicí, hlenem, potem a dalšími cestami. Není pak neobvyklé pociťovat dráždění močové trubice či konečníku vylučovanými toxiny.
Nejúčinnější forma saturace magneziem jsou hořčičné koupele. Ve vaně rozpustíme dávku epsomovy soli či soli mrtvého moře. Také můžeme použít vločky magnesium chloratum. Ponoříme se do vany, nejméně na 40 min. Tomu, kdo nemá vanu, mohu doporučit koupele nohou. Jsou samozřejmě méně účinné. Účinek pak můžeme očekávat po třech až šesti měsících. Chceme-li dosáhnout rychlejšího účinku, použijeme hořčíkový olej. Je k dostání v lékárně. Olejem potíráme končetiny. Chceme-li užívat magnezium i vnitřně, jednoznačně mohu doporučit 1x denně Magnezium treonát nebo citrát.
Uvážíte-li v úžasný vliv magnezia na náš organismus a na proces detoxikace, pak v kombinaci s přístrojem Marion dosáhneme vynikajících výsledků!
Hořčíkem však saturace biogenními prvky nekončí. A proto se příště budeme věnovat dalšímu biogennímu prvku – síře.

MUDr. Josef Jonáš