Marion a domácí lázně

Marion a domácí lázně

Nikoho by nemělo překvapit, že nesmírně důležitým prvkem pro lidský organismus je síra. V diagnostice EAV přístrojem nacházíme deficit síry jen o málo častěji než deficit magnezia. Hrozící nedostatek síry ohrožuje člověka do té míry, že lékaři, kteří se tímto problémem zabývají, doporučují doplňovat síru celý život.
Relativně jednoduchá metoda zbaví člověka chronických problémů s pohybovým aparátem, s kožními problémy, psychickými a nervovými potížemi.

Tuny nesmyslných léků a módních potravinových doplňků by mohly být zapomenuty. Kombinace síry a kolagenu by významně zkrášlila pokožku českých žen. Ovšem důležitá je opět vytrvalost. Krátkodobá aplikace síry nemá smysl.

Síru můžeme aplikovat přes zažívací trakt nebo přes kůži. V tabletách je k dostání MSM, což je organická síra, jejíž původní zdroj je v mořské vodě. Síra je samozřejmě obsažena i v mnoha potravinách, především v zelenině. Varem se ovšem organická síra ničí. (Hlavně nedoplňujte nedostatek síry pojídáním sirných knotů potřebných k ošetření vína).

Za jednu z nejstarších lázeňských léčeb na světě určitě považujeme sirné koupele. Nejoptimálnější je navštívit sirnaté lázně. Jen v České republice jich máme hned několik. Lázně Toušeň, v Ostrožské Nové vsi, v Kundraticích, Liberci, lázně Bělohrad, či lázně ve Slatinicích nebo ve Velkých Losinách. Pobyt v lázních by ovšem musel být výrazně delší než je v současné době zvykem. Při kratší aplikaci může dojít spíše k aktivaci toxinů.
Detoxikaci významně pomůžeme vytrvalostí. Doporučuji jako doplněk použít i sirné mýdlo a šampón. Nejdostupnější je ovšem domácí sirná, solfatanová koupel, v níž se můžeme koupat jak často chceme, vždy cca po 30 minutách. Nezapomeňme se pak ale důkladně osprchovat, protože zápach síry evokuje prostředí pekla :-)
Doplnění síry přináší skutečně mimořádný efekt a je nepochopitelné, že na tuto skutečnost lidstvo téměř zapomnělo.

  • Domácí lázně v kombinaci s Marionem pomůžou naplnit náš cíl.
  • Marion patří do každé rodiny!

MUDr. Josef Jonáš